OMI-hälsan byter namn till Vårdcentralen Centrum

2011-04-26

Nu blir det nystart för Bräcke Diakonis vårdcentral i centrala Alingsås. Före detta OMI-hälsan, numera Vårdcentralen Centrum, tar nya tag för att besökarna ska bli nöjda. Namnbytet genomfördes 21 april.
 Den nyligen genomförda nationella patientenkäten visade att det fanns områden som Vårdcentralen OMI-hälsan kunde bli bättre på, t ex patientens delaktighet i sin behandling och läkarnas information.
– Detta har vi tagit till oss, säger Per Starke, tf verksamhetschef på Vårdcentralen Centrum. Vi har jobbat hårt för att kunna leva upp till patienternas förväntningar och nu har vi bytt namn för att markera en nystart.

I förbättringsarbetet ingår bl a vissa organisationsförändringar och en mer stabil läkarsituation. Vårdcentralen fortsätter att satsa på hög tillgänglighet, både med det centrala läget och man snabbt ska kunna få en tid. Med namnbytet vill Bräcke Diakoni också vara tydliga med att vi driver en helt vanlig vårdcentral. Namnet OMI, som står för ortopedisk medicin, har varit förvirrande för en del patienter.

– Vårdcentralen Centrum är tydligt och betyder förstås att vi finns i centrala Alingsås, men framför allt att patienten står i centrum hos oss, säger Per Starke.

Har du frågor, kontakta gärna Mirko Ivanovic: 031-50 25 25.

Läs mer om Vårdcentralen Centrum här.

 

print

« Till hela aktuelltlistan

« Till startsidan

Bräcke Diakoni

Vi utvecklar vår hemsida och vill ställa två korta frågor till dig. Det tar max 20 sekunder och är till stor hjälp för oss!

Jag vill inte svara