Info

Öppettider

Vardagar 08.00 - 17.00

Välkommen till Vårdcentralen Centralhälsan & Kurhälsan

Influensavaccination drop-in 15/12 13:00-16:30

Vi som arbetar på Vårdcentralen Centralhälsan & Kurhälsan vill hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan patient och vårdgivare. Här arbetare distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterska, sjukgymnaster, psykolog och kognitiva beteendeterapeuter.

Vi är en del av Bräcke diakoni och ligger på Bryngelsgatan 2B i Falköping. Här finns två vårdcentraler i nära samarbete under samma tak. Har du några frågor eller funderingar är det bara att komma in till oss eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt.

Kurhälsan stänger 2016-12-31

Vid årsskiftet stänger vi vårdcentralen Kurhälsan och vi jobbar vidare i Centralhälsan.

Bräcke diakoni köpte Centralhälsan 2013 och under 2014 flyttade Kurhälsan ner till lokalerna på Bryngelsgatan 2B. Sedan dess har vi jobbat tillsammans under samma tak. Vi tar nu steget vidare och stänger en av vårdcentralerna, Kurhälsan, för att jobba vidare i en vårdcentral och ett journalsystem. Det är en förenkling för oss som jobbar. Ni patienter kommer träffa samma personal som förut, oavsett om ni varit listade på Centralhälsan eller Kurhälsan. Ni kommer inte märka någon skillnad.

Byte av journalsystem 2016-12-01

Den 1:a december byter vi journalsystem. Vi ber om överseende om ditt ärende tar lite längre tid än vanligt.