Vad vi gör

Rehab med utsikter - "har du viljan har vi verktygen"

Vad vill du göra? Det är den första frågan du möts av när du kommer till oss på RehabCenter Mösseberg. Vi kommer att ge dig allt det stöd du behöver - men vi kommer också att utmana dig. Vi vill ge dig möjligheten att våga prova saker, tänka nytt och tänja på sina gränser. Om du har viljan, har vi verktygen.

Hos oss får du möjlighet att vara aktiv utifrån dina förutsättningar, behov och intressen. På RehabCenter Mösseberg erbjuder vi samtal, föreläsningar, fysisk utmanande träning men också lugna aktiviteter såsom avslappning och Ai Chi. Vi är belägna i anrik kurortsmiljö där vi är omgivna av en magnifik natur som inspirerar till både fysiska och mentala upplevelser. Så vad vill du göra?

Vi arbetar med rehabilitering för flera olika målgrupper. Våra uppdragsgivare är allt från privatpersoner, företag, föreningar, landsting, regioner, kommuner, stadsdelsförvaltningar, arbetsförmedling till fonder och försäkringsbolag.

 
 

print
Bräcke Diakoni

Vi utvecklar vår hemsida och vill ställa två korta frågor till dig. Det tar max 20 sekunder och är till stor hjälp för oss!

Jag vill inte svara