Info

Öppettider

Vardagar 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12:00-13:00

Lab: 08:10-11:30, 13:00-15:00

Välkommen till Vårdcentralen Centralhälsan

Nu finns webtider för vaccination mot covid-19. Du som fyller 65 år under 2021 eller är äldre och som är listad på Centralhälsan är välkommen att boka!

Senaste nytt! Vaccination Covid-19

Uppdatering 23/4
Patienter över 65 år - Nu kan vi erbjuda vaccinationstid!  Vi använder alla godkända vacciner som vi har tillgängliga.

Tillgången på AstraZenecas vaccin är god och vi kan därför erbjuda många vaccinationstider med detta vaccin. Enligt Folkhälsomyndigheten är AstraZenecas vaccin ett bra vaccin med ett gott skydd mot svår sjukdom och död. I åldersgruppen 65 år och äldre är det tydligt visat att nyttan med vaccinet är större, jämfört med riskerna för biverkningar av vaccinet.

Nästa vecka kommer vi få mycket vaccin, 550 doser. Vi kommer ringa och webbokningar är släppta för bokning onsdag-lördag vecka 17. Vi släpper tider allt eftersom under veckan.  Välkommen med din webbokning! Vi kommer kunna ta emot telefonbokningar från måndag också men om du har möjlighet till webbokning med mobilt bank-ID så underlättar det för oss. 

Vaccination 28 april sker på Medis, bredvid Stadsteatern i samma byggnad som Hotell Falköping.

Vaccination 29-30 april sker på Centralhälsan, våning 2. Anmäl dig i incheckningsdisk på våning 1 först. 

Vaccination 1 maj sker på Medis, bredvid Stadsteatern i samma byggnad som Hotell Falköping.

Är du född tidigare än 1949 och inte har blivit inbokad eller uppringd, ring oss 0515-71 72 00.

 

Tidsbokning på webben

 

Om vårdcentralen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Centralhälsan vill hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan patient och vårdgivare. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterskor, sjukgymnaster och kognitiva beteendeterapeuter.

Vi är en del av Bräcke diakoni och ligger på Bryngelsgatan 2B i Falköping. Har du några frågor eller funderingar är det bara att komma in till oss eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt.