Info

Öppettider

Vardagar 08.00 - 17.00
Lunchstängt 12:00-13:00

Lab: 08:10-11:30, 13:00-15:00

Välkommen till Vårdcentralen Centralhälsan

På grund av pandemin har vi just nu högt tryck på vårdcentralen. Därför kan du ibland kan få vänta lite längre än vanligt på återkoppling från oss. Om det är svårt att komma fram i telefon kan du också kontakta oss via 1177.se/e-tjänster. (Kräver Mobilt Bank-id). Tack för tålamod och visad förståelse!

Vaccination Covid-19

Vaccination mot covid-19 pågår just nu för äldre i särskilt boende och startar under vecka 3-5 för personer med hemtjänst samt vuxna som lever tillsammans med någon i denna riskgrupp. Du som ingår i dessa grupper kommer att bli kontaktad gällande din vaccination.

Vi får många frågor om vaccinationen just nu. Om du inte hör till ovanstående kan du inte boka tid för vaccination än. Vi uppdaterar informationen löpande på hemsidan. Läs mer här.

 

Om vårdcentralen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Centralhälsan vill hitta en lösning som passar dig. Vi anser att bra vård hanteras med en personlig och nära kontakt mellan patient och vårdgivare. Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetessköterskor, sjukgymnaster och kognitiva beteendeterapeuter.

Vi är en del av Bräcke diakoni och ligger på Bryngelsgatan 2B i Falköping. Har du några frågor eller funderingar är det bara att komma in till oss eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt.   

Vi har anställt fler läkare

Vi har anställt ytterligare en ST-läkare: Mohamed Alkaled. Mohamed börjar hos oss i februari.