Med anledning av Coronaviruset Covid-19: Om du uppvisar symtom som feber, hosta och/eller andningsbesvär är det mycket viktigt att du INTE kommer in oannonserat till mottagningen. Detta för att minska eventuell smittspridning av COVID-19. Har du lindriga besvär rekommenderas du stanna hemma till och med 48 timmar efter att dina besvär gått över. Har du mer uttalade besvär eller andra frågor vänligen ring vår telefonrådgivning på nummer 0515-71 72 00 alternativt sjukvårdsrådgivningen på nummer 1177.

BVC

Att få barn är en stor händelse i livet. Vi på barnavårdscentralen vill att ni ska känna er trygga och väl mottagna, redan när ni kommer hem från BB. Vi tar tidigt kontakt med er för att boka tid för hembesök eller inskrivning hos oss.

Tillsammans med dig som förälder ger vi ditt barn den hälsovård barnet behöver för att utvecklas och må bra. Hos oss träffar ni framför allt er sjuksköterska, men också t ex läkare, psykolog och logoped om ni behöver det. Vi kallar ditt barn till regelbundna hälsoundersökningar och vaccinationer, och som förälder får du råd och stöd om t ex amning, sömn eller annat du funderar över. Ni kan komma till oss ända tills barnet börjar skolan – vi finns för er skull!

Alla besök är kostnadsfria.

Du får gärna ringa oss om du har några frågor.

Våra BHV-sköterskor heter Therese & Marianne.

Telefonnummer: 0515-600 813. Vi har telefontid alla dagar 8:15-9:00.