Med anledning av Coronaviruset Covid-19: Om du uppvisar symtom som feber, hosta och/eller andningsbesvär är det mycket viktigt att du INTE kommer in oannonserat till mottagningen. Detta för att minska eventuell smittspridning av COVID-19. Har du lindriga besvär rekommenderas du stanna hemma till och med 48 timmar efter att dina besvär gått över. Har du mer uttalade besvär eller andra frågor vänligen ring vår telefonrådgivning på nummer 0515-71 72 00 alternativt sjukvårdsrådgivningen på nummer 1177.

Sjukgymnastik

Om du har ont, är stel i lederna eller svag i musklerna kan sjukgymnastik vara något för dig. Vi undersöker och behandlar dina besvär och ger dig verktyg att själv ta hand om din kropp. Hos oss kan du både få behandling för plötsliga smärtor och för mer långdragna besvär. Du kan också få förebyggande behandling för att smärtorna inte ska komma tillbaka, eller hjälp med att komma igång efter en skada eller en operation.

VI har tillgång till sjukgymnaster på Bräcke diakoni Primärvårdsrehab på Mösseberg. Ring oss för att boka tid: 0515-71 72 00 eller direkt till Primärvårdsrehab 0515-433 21, telefontid 8:00-12:00.

För mer information:
Primärvårdsrehab hemsida