Trygg inflytt på våra boenden

Att flytta till ett äldreboende under nu, trots att pandemin inte är över, är det verkligen säkert? Ja, menar vi. Men för att också du ska känna dig säker har vi skapat Trygg inflytt. Ett sätt att visa hur vi jobbar för att säkerställa din trygghet i ditt nya hem.

 

Vi har inarbetade arbetssätt och rutiner som visat sig fungera mycket väl. Vi har också god tillgång till skyddsutrustning och välutbildad engagerad personal. Vi värnar om relationen med dina anhöriga och har arbetat fram lokala rutiner för hur vi genomför säkra besök, läs mer här (länk).

Under pågående pandemi är några saker extra viktiga på våra boenden. 

  • Följsamhet i basala hygienrutiner
  • Närvarade chefer
  • Täta avstämningar
  • Tydliga rutiner och anslag
  • kohort- eller isoleringsvård vid symtom.
  • Så långt det är möjligt låta erfaren personal jobba med eventuella smittade

Och du, glöm inte att mycket faktiskt är som vanligt hos oss. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska trivas och känna dig trygg på ditt boende. Om du vill veta mer om hur vi jobbar med att skydda dig i riskgrupp finns mer att läsa här (länk). Det går också bra att kontakta den verksamhet du är intresserad av och ställa ytterligare frågor.

Vill du veta mer?

Just nu kan vi ha svårt att ta emot besök för visningar men om du är intresserad av att flytta in hos oss kan vi ordna med digitala visningar och eller foton. Vill du träffa verksamhetschefen tar hen gärna ett promenadmöte i omgivningarna runt boendet med dig eller dina anhöriga för att berätta mer om oss och hur vi arbetar. 

Här hittar du mer information och kontaktuppgofter till alla våra verksamheter (länk), vad passar dig?