Sökes: Extrapersonal med anledning av Corona-krisen

Är du permitterad från ditt arbete? Är du studerande men har tid över? Är du pensionär? Har du dessutom utbildning, tidigare erfarenhet eller intresse för att jobba med vård och omsorg ska du läsa vidare. Nu söker dig som vill göra en insats och arbeta extra hos oss i Stockholm, Göteborg, Alingsås, Linköping eller Halmstad under Corona-krisen!

Just nu sliter många av våra medarbetare hårt på våra verksamheter. För dig finns nu en möjlighet att göra en fin insats och hjälpa våra boende och kunder att ge dem den vård och omsorg de behöver för att känna sig fortsatt trygga, sedda och bekräftade. I dessa tider behöver vi tänka kreativt och hitta nya arbetssätt för att kunna fortsätta ge våra boende en trygg omsorg och vård. Beroende på din utbildning och erfarenhet så anpassar vi uppgifterna för dig. För att du snabbt ska komma in i arbetet ger vi dig en kort intensivutbildning inom vårdyrket.

Du måste ha ett engagemang för att hjälpa andra människor, se vad som behöver göras och få det gjort. För att kunna kommunicera med våra boenden och kunder behöver du kunna prata svenska. Om du är utbildad sjuksköterska eller undersköterska är du såklart extra intressant för oss att komma i kontakt med.

Kan du jobba extra i Stockholm? Vi behöver extra personal till våra fem vård- och omsorgsboenden i Stockholm som ligger i Hornstull, Reimersholme, Vallentuna, Spånga och Hässelby.

Extrajobb i Stockholm


Finns du i närheten av Göteborg och/eller Alingsås? Vi behöver extra personal främst till hemtjänst samt våra vård- och omsorgsboenden i Göteborg och Alingsås. 

Extrajobb i Göteborg & Alingsås

 

Håller du till i Linköpingstrakten? Vi söker extrapersonal till vår hemtjänst och våra vård- och omsorgsboenden i Linköping. 

Extrajobb i Linköping

 

Bor du i trakterna kring Halmstad? Sök extrajobb på våra gruppbostäder för personer med funktionsnedsättning.  

Extrajobb i Halmstad

 

Och du, skynda dig med din ansökan – vi behöver dig, NU!

 

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni