Under sen höst 2020 kommer Fristads vård och omsorgsboende flytta till Villa Vesta i Hässelby. Flytten går till nyrenoverade lokaler i fortsatt regi av oss på Bräcke diakoni. Som boende på Fristad får du självklart hjälp och stöd i samband med flytten. Om du har frågor, hör gärna av dig till ansvarig verksamhetschef Ylva Svesse: ylva.svesse@brackediakoni.se

Livsinnehåll

Vi vill ge dig möjlighet till glädje och meningsfullhet i gemenskap med andra, därför erbjuder vi dig olika former av samvaro och aktiviteter. Vi har aktiviteter varje dag. Kulturpedagogen arbetar med musik och kultur. Arbetsterapeuten tillsammans med medarbetarna anordnar vardagsaktiviteter så som bakning, högläsning och temagrupper. Du erbjuds promenader i närområdet och utevistelse. Ofta har vi fester. Vi firar alltid högtider och födelsedagar.

Dina närstående är alltid varmt välkomna till gemenskapen på gruppboendet.

Näringsriktig mat

Maten och trevliga måltider är en viktig del av dagen och vi serverar näringsriktig mat. Tre huvudmåltider är jämnt fördelade över dagen. Frukosttiden anpassas till dina önskemål. Frukost, kvällsmål och kaffe mellan måltiderna tillagas i köket på din boendegrupp. Lunch och middag kommer från Dafgårds.

Kontakta oss gärna för mer information!