Hej Fysioterapeut, kom och jobba med oss!

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom välfärden – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. Som organisation har vi nästan hundra års erfarenhet av arbete för och med människor i utsatta situationer.

I Skaraborg gör vi det bland annat genom vårt Rehabcenter Mösseberg och vår primärvårdsrehabilitering i Falköping respektive i Skara – båda belägna i vackra och kreativa miljöer på Kurorten Mösseberg respektive i Hälsans hus i Skara.

Det som förenar oss är att vi drivs av vår vision om ett medmänskligare samhälle och att vårt arbete alltid präglas av ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande mellan medarbetare och gentemot patienter och anhöriga. Som organisation har vi korta beslutsvägar, vilket betyder att vi som medarbetare har stora möjligheter att påverka de beslut som berör oss. 

Är vi dina blivande kollegor?

Efterfrågan på våra tjänster växer och vi behöver förstärka några av våra verksamheter i Falköping respektive Skara med fler fysioterapeuter. Därför söker vi nu dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast.

Vi erbjuder tillsvidareanställning i en miljö präglad av kunnande och stabilitet. Vår vardag kännetecknas av samarbete mellan kompetenta kollegor där vi gärna drar nytta av varandra över verksamhetsgränserna. Så vare sig du hellre arbetar inom primärvården eller med inneliggande patienter på vårt rehabcenter, kan Bräcke diakoni erbjuda dig en arbetsplats med variation i ditt arbete, professionell och personlig utveckling och ett stort nätverk av kunniga kollegor.

Låter det lockande? Nu är bara frågan, vilken av tjänsterna passar dig? 

Fysioterapeut/sjukgymnast vid Rehabcenter Mösseberg

På Rehabcenter Mösseberg finns rehabilitering i sluten vård med inriktning mot reumatologi, cancer och lymfödem samt multimodal smärtrehabilitering, psykoterapimottagning och neuropsykiatriska utredningar i öppenvård. Här arbetar vi nära varandra, mestadels i tvärfunktionella team, för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Vi är ca 30 medarbetare inom olika yrkesroller. Förutom fysioterapeuter arbetar här psykologer, psykoterapeuter, läkare, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal. Läs mer och ansök om tjänsten vid Rehabcenter Mösseberg.

Fysioterapeut/sjukgymnast vid Primärvårdsrehab Falköping

På Primärvårdsrehab Falköping bedrivs rehabilitering i öppenvård med anslutning till avtalet vårdval rehab med Västra Götalandsregionen där rehabilitering bedrivs för personer i alla åldrar med alla olika diagnoser samt hjälpmedelsförskrivning. Vi arbetar både individuellt och i team för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Detta ger stimulans till din personliga utveckling och det finns stora möjligheter att vidareutvecklas i arbetet och genom utbildningar. Vi arbetar med ett hälsofrämjande förhållningssätt. Vi samverkar också med andra vårdgivare och aktörer för att kunna ge bästa möjliga rehabilitering. Läs mer och ansök om tjänsten vid PVR Falköping.

Fysioterapeut/sjukgymnast vid Primärvårdsrehab Skara

Bräcke diakoni driver PVR Skaraborg som ingår i vårdval Rehab i Västra Götaland. I Skara finns vi i fräscha lokaler i "Hälsans hus", tillsammans med vår vårdcentral Vilan. Att vi delar lokaler ger oss möjligheter till nära samarbete, inte bara fysiskt utan även genom arbete i multiprofessionella team över verksamhetsgränserna - alltid med patientens bästa i fokus. För oss som jobbar här innebär det också en miljö där kunniga kollegor aldrig är långt borta. Vi har individuella behandlingsrum, träningslokal och ett stort, ljust konferensrum vilket ger oss goda möjligheter att erbjuda riktigt bra rehabilitering.

Eftersom vi är en mindre arbetsgrupp kommer du som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss att arbeta med en stor variation av patienter, både vad gäller ålder och behov, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Läs mer och ansök om tjänsten vid PVR Skara.

Vill du veta mer om vilka vi är, och vad vi gör? Läs mer om oss och vår organisation.

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni