Ge en gåva

Över 90 år av vård och omsorg utan vinstsyfte. Med ditt stöd kan vi ge ännu fler människor framtidshopp, ökad livskvalitet och mer glädje i vardagen. Vi gör det vi gör för att vi vill. Med en gåva hjälper du oss i vårt arbete.

Swish

Lättast ger du din gåva genom att swisha valfritt belopp till 123 179 42 96.  

Kort 

För att betala med kort, klicka här.

Allmän gåva
Om du inte vill ge till något specifikt ändamål, välj alternativet "Allmän gåva" i formuläret. Tack för ditt engagemang!

Minnesgåva
Hedra minnet av någon som gått bort genom att ge en minnesgåva. Det är en mycket välkommen gåva till Bräcke diakonis arbete bland människor i olika socialt utsatta situationer.

Du väljer om gåvobladet ska e-postas och överlämnas av dig själv eller om det ska skickas av Bräcke diakoni till en fysisk adress som du väljer. 

För att ge en minnesgåva, fyll i formuläret här. 

Hit går gåvorna

Alla gåvor är lika viktiga, stora som små. Det finns flera sätt att bidra på och flera verksamheter som behöver ditt stöd. Du kan själv välja om du vill ge hela gåvan till ett specifikt ändamål, eller lite till varje. Om du vill läsa mer specifikt om vad din gåva går till kan du klicka på länkarna till höger.

Snart kan du bli månadsgivare!

Vi jobbar just nu för att du så enkelt som möjligt ska kunna vara med oss och skapa ett medmänskligare samhälle. Snart kommer du kunna bli månadsgivare och kunna ge oss ett långsiktigt stöd. En så stor eller liten gåva du vill - varje månad. 

 

 

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni