Föreläsning med Gillis Edman

På #GivingTuesdaySweden, den 27 november, bjuder vi in till en föreläsning med Gillis Edman under temat ”Sorg – en process, inget tillstånd”.

Gillis Edman startade för över 40 år sedan begravningsbyrån som än idag bär hans namn. Nu har han lämnat tiden som begravningsentreprenör bakom sig och arbetar som föreläsare, mentor och författare i egna företaget "Ord & Handling". 
Under sina år som begravningsentreprenör och officiant har Gillis Edman haft oräkneliga möten och upplevelser i sorgens närhet, vilket har skapat en bred erfarenhet. Nu delar han med sig av sina erfarenheter i föreläsningen "Sorg - en process, inget tillstånd".

Varmt välkommen till ett ljust och inspirerande föredrag med en av Göteborgs mest uppskattade föreläsare!

När:

Tisdagen den 27 november. Fika serveras från kl 18.00. Föreläsningen börjar 18.30.

Var:

Arena: Första Lång, Första Långgatan 17 B, Göteborg.

Hur: 

Inträde 200 kronor, som oavkortat går till Bräcke diakonis arbete med hundassisterad terapi för barn med flerfunktionsnedsättning.


Så här anmäler du dig:

Anmäl dig via formuläret nedan. Du kan även anmäla några vänner om du vill. Betala sedan 200 kronor per anmäld person via swish eller bank giro. Ange namn på de anmälda i meddelanderutan. När din betalning är registrerad skickas ett bekräftelsemail till dig och din biljett är bokad och klar. I dörren uppger du sedan bara ditt namn.

Det går också bra att anmäla sig och betala med swish på plats, men då är du inte garanterad en plats. 

SWISH: 900 61 56
Bank giro: 900-6156