Jobba med oss i Göteborg i sommar

Är du nyfiken, omtänksam, trygg och någon att lita på? Kom och jobba med oss i Göteborg! Vi letar både efter dig som kan jobba mycket och dig som vill ha extrajobb i sommar

Vill du vara en del av idéburen vård och omsorg och jobba med barn, ungdomar eller äldre som på olika sätt behöver stöd i sin vardag? Just nu har vi många lediga tjänster både inom Äldreomsorg, Psykiatri och Daglig verksamhet och Barn & Ungdom. Vi söker därför barnskötare, personliga assistenter, undersköterskor och habiliteringsassistenter, med mera.  Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att man behöver ha ett gott bemötande, ett genuint intresse för människor samt förmåga att förmåga att informera och dokumentera på svenska.

Tillsvidare, visstid eller extra?

Vill du jobba mycket, eller lite nu och då? Vi har både behov av tillsvidareanställda, visstidsanställda och av dig som vill jobba extra under vardagar och helger under hösten. Vi tror att du har en utbildning inom vård och omsorgsområdet, eller ett stort intresse av att arbeta med människor som på olika sätt behöver stöd i sin vardag. Låter det som du?

Kom och träffa oss på Arena: Första Lång!

Onsdag 24/4 ordnar vi ett rekryteringsevent på Arena: Första Lång i Göteborg. Kom förbi och prata med oss, kanske är vi rätt för varandra? Vi är på plats från klockan 15, då presenterar vi oss själva lite närmare. Efter det har vi löpande intervjuer fram till 16.30. Glöm inte ditt CV och ett personligt brev.

För att vi ska kunna planera vill vi gärna att du meddelar oss om du kommer Och du! Ta gärna med en kompis som du tror skulle passa hos oss, ange i så fall detta i anmälan. 

NÄR: Onsdag 24 april, drop-in mellan 15-16.30. Vi presenterar oss kl 15.

VAR: Arena: Första lång. Första Långgatan 17b, 413 27 Göteborg. Hitta hit

HUR: Anmäl dig här senast söndagen 21 april. Glöm inte ta med ditt CV och ett personligt brev.

  

Vilka är vi?

Bräcke diakoni är en idéburen organisation som bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Vi har funnits i nästan hundra år men om vi får säga det själva är vi trots vår ålder pigga och fräscha. Och framför allt, en himla bra arbetsgivare. Vi verkar inom många olika områden, bland annat rehab & funktionshinder och äldreomsorg . 

Här kan du läsa mer om de verksamheter som finns på plats på rekryteringseventet den 24 april. 

Förskolorna Stegen och SpåretFörskolan Stegen är en specialförskola för barn som har behov av särskilt stöd - och framför allt för barn med olika rörelsehinder. Här arbetar förskollärare, konduktorer och konduktorsassistenter (de som jobbar med konduktiv pedagogik). Förskolan Spåret är en integrerad förskola för alla och har en avdelning för barn mellan 1-5 år. Här arbetar förskollärare och barnskötare.

Personlig assistansArbetet som personlig assistent utgår från den person du arbetar för. Därför är det kunden som bestämmer krav och önskemål på utbildning och erfarenhet, men framförallt handlar det om att trivas tillsammans. 

Barn och ungdomsboendet ÖstergårdenHär bor barn och ungdomar, alla med sina olika personligheter och alla med någon funktionsvariation som påverkar dem. Hos oss ska det vara som hemma, helt vanlig vardag och helg – men ibland krävs lite ovanligt kreativa sätt för att nå dit man vill. Vi har både ett boende med särskild service (LSS 9 § 8) och ett Korttidsboende (LSS 9 § 6). Hos oss arbetar habiliteringsassistenter.

Hemtjänst GöteborgFör ganska exakt ett år sedan startade Bräcke diakoni hemtjänst i Göteborg och vi växer så det knakar. Inom hemtjänsten jobbar framför allt utbildade undersköterskor men också personer som har ett intresse och erfarenhet av att jobba med människor. 

Demensboendet Södergården och Kortidsboendet Norrgården. På våra demensboenden på Hisingen bor personer under 65. Här stöttar vi våra boende att kunna leva sina liv så självständigt som möjligt. 

Är du mer nyfiken på vad man kan jobba med hos oss, eller kan du helt enkelt inte komma på vårt rekryteringsevent? Här listar vi alla våra lediga jobb just nu, välkommen med din ansökan!

 

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni