Om lägenheterna

I kvarteret Leffler flyttar du in som första hyresgäst. Här har vi har vi omsorgsfullt valt inredning av hög kvalitet och med lång livslängd. De tre husen med vackra träfasader och branta tak ligger inbäddade i grönska med trivsamma och tillgängliga gårdar.

Kakel, bänskiva och golv i lägenheterna 

Alla badrum är helkaklade och har duschhörna med glasvägg. Du tvättar smart i stora gemensamma tvättstugor med digitalt bokningssystem. Hela huset är förresten nyckelfritt, du använder istället en tagg för att öppna och låsa portar och dörrar. 

Lägenheterna har fransk balkong, vissa vetter mot parken som omger kvarteret. Parkeringsplats kan erbjudas men ej garanteras, separat kö gäller.

I hyran ingår uppvärmning och vatten. Lägenheten är förberedd med ComHem-uttag för bredband, tv & play och telefoni. Du som hyresgäst tecknar själv avtal för el och bredband.

Smarta loft på våning tre

Lägenheterna ligger högst upp i huset och har rejält tilltagen takhöjd med takfönster för maximalt ljusinspläpp. Utöver boytan har lägenheterna på över plan väl tilltagna loft på mellan 9 och 25 m² som verkligen gör detta boende till något extra. Här får du plats med sängen, en soffhörna eller kanske ett hemmakontor?

Inflytt i etapper 

Husen blir klara i omgångar och vi hyr ut lägenheterna allt eftersom. 

  • Hus tre står klart för inflytt i juli. Här finns totalt 16 hyreslägenheter som annonseras ut på Boplats i mitten av mars
  • Hus två står klart för inflytt i september, Här finns totalt 34 lägenheter som delvis annonseras ut på Boplats i juni
  • Hus ett klart för inflytt i november/december Här finns 32 hyreslägenhete som delvis annonseras ut på Boplats i augusti/september

 Tiderna ovan är ungefärliga. Vill du hålla koll på exakt när vi släpper annonserna kan du prenumerara på Kvarteret Lefflers nyhetsbrev

 

Kvadratsmart etta med loft. 

 

Helkaklat badrum med dusch-hörna