Info

Besöksadress
Mössebergsparken 34
521 37 Falköping

Cancer/lymf Rehab
Koordinator
0515-600 807
Specialistsjuksköterska onkologisk vård
0515-433 26

Reumatologisk Rehab
Specialistsjuksköterska
0515-433 22

Psykoterapi
Koordinator
0515-433 38

Utredningar
Koordinator
0515-433 17

Verksamhetschef
Lotta Lindgren
0515-600 808
lotta.lindgren@brackediakoni.se

Välkommen till Bräcke rehabcenter Mösseberg

Coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Bräcke rehabcenter Mösseberg ligger mitt i den vackra Mössebergsparken i Falköping. Verksamheten bedrivs i en anrik kurortsmiljö, omgiven av en magnifik och läkande natur som inspirerar till både fysiska och mentala upplevelser. Vi har lång och bred erfarenhet av utredningar och rehabilitering - en erfarenhet som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen. Vi vet att alla människor kan växa. Men också att man ibland kan behöva stöd för att blomma ut.

Vår kreativa och engagerade personal vill skapa ytterligare mervärde genom att lyssna noga på våra gästers önskemål och behov. Vi kommer att ge dig allt det stöd du behöver - men kommer också att utmana dig. Vi ger dig möjligheten att våga prova saker, tänka nytt och tänja på dina gränser.

Hos oss får du möjlighet att vara aktiv utifrån dina förutsättningar, behov och intressen. Om du har viljan, har vi verktygen.

 

Går gärna in och följ oss på vår Facebooksida