Det nya coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Ditt besök hos oss

Vår verksamhet bedrivs i en anrik kurortsmiljö, omgiven av en magnifik och läkande natur som inspirerar till både fysiska och mentala upplevelser. Du bor i ett enkelrum som är utrustat med toalett, dusch, telefon, trådlöst internet och TV. De flesta av rummen har egen balkong. Det finns även tillgänglighetsanpassade rum samt tillgång till hjälpmedel.

 

I hotellets restaurang serveras hemlagad frukostbuffé, lunch och kvällsmåltid. Om du av medicinska skäl har behov av specialkost så ordnar vi det. Meddela oss gärna redan vid bokningstillfället.

Du har även tillgång till träningslokaler, varmvattenbassäng och torrbastu under vissa tider.

Under din vistelse hos oss får du ett rehabiliteringsprogram som utgår från dig och dina resurser. Vi kommer att ge dig allt stöd du behöver – men vi kommer också att utmana dig. Vi vill ge dig möjligheten att prova på, tänka nytt och tänja gränser.

Bra att tänka på
Ta med dig kläder och skor för träning både inom- och utomhus, badkläder, inneskor och eventuella läke- och hjälpmedel. Badrock och handdukar får du låna av oss.

Det kan bli aktuellt med att linda arm eller ben då är det bra med rymliga kläder och skor.  

Kom ihåg att ta med de kompressionsmaterial du har, som till exempel strumpor, ärmar, handskar, lindor och om du har något hjälpmedel för att ta på eller av din kompression.

Undvik doftande hudvårdsprodukter som till exempel krämer, tvål och parfymer.

Undvik smycken vid behandling hos lymfterapeut.

Det finns möjlighet att använda tvättmaskin hos oss.