Det nya coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Under en tid framöver kommer vi inte kunna ta emot dig över 70 år i verksamheten. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Ditt besök hos oss

Under din vistelse hos oss får du ett rehabiliteringsprogram som utgår från dig och dina resurser.

Vi kommer att ge dig allt stöd du behöver – men vi kommer också att utmana dig. Vi vill ge dig möjligheten att prova på, tänka nytt och tänja gränser.

Du kan äta lunch i vår restaurang till självkostnadspris. Väljer du att ta med egen mat så finns det ett rum med tillgång till kök, mikrovågsugn och kylskåp. Där kan du också vila om du behöver.

Du har även tillgång till träningslokaler, varmvattenbassäng och torrbastu under vissa tider.

När du kommer till oss får du mer information och en rundvandring i våra lokaler.