Det nya coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Ditt besök hos oss

Utredningen utförs dagtid under två till tre dagar. Beroende på vart du bor kallas du till dagsbesök alternativt övernattning.

Vi kallar dig via brev där du också får annan viktig praktisk information. Du kan alltid ta kontakt med oss via telefon om du har frågor.

För dig som kommer till oss över dagen finns lunch att köpa i restaurangen till rabatterat pris. Det finns även utrymme med kylskåp och mikrovågsugn för medhavd mat. Bor du över ingår måltider och tillgång till träningshall och bassäng.