Coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Ersättningar att söka

Utredning Barn 
Du kan ansöka om tillfällig föräldrapenning de dagar du följer med ditt barn för neuropsykiatrisk utredning, de dokumenten hittar du här: 

Om ditt barn är under 12 år: 
Tillfällig föräldrapenning (Försäkringskassan)

Om ditt barn fyllt 12 år men inte 16 år är detta det intyg du ska använda:
Tillfällig föräldrapenning Barn 12-16 år (Försäkringskassan)

Om du reser ett flertal gånger kan du begära reseersättning, det gör du här:
Ansökan om ersättning för sjukresa/frikort (1177)


Utredning Vuxen
Om du reser ett flertal gånger kan du begära reseersättning, det gör du här:
Ansökan om ersättning för sjukresa/frikort (1177)

Du kan få förebyggande sjukpenning från Försäkringskassan när du deltar i neuropsykiatrisk utredning och behövt avstå från arbete, det ansöker du om här:
Förebyggande sjukpenning (försäkringskassan)

 

OBS!
Är du i behov av sjukresa till och från dina besök hos oss, var god kontakta vår mottagning i god tid innan, så fyller vi i en blankett och skickar in till Sjukreseenheten.

Du når personal på telefonnummer 0515-433 17.