Det nya coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Under en tid framöver kommer vi inte kunna ta emot dig över 70 år i verksamheten. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Hur söker du hit?

Läkare inom både offentlig och privat vård kan remittera dig till multimodal rehablilitering hos oss.  Du kan även själv söka till oss via egenremiss. Det är din remitterande läkare alternativt för dig som söker på egenremiss, din behandlande läkare, som är ansvarig för sjukskrivning och eventuell receptförskrivning.

 

Du som vill söka på egenremiss till fyller i denna blankett tillsammans med en blankett för medgivande till inhämtande av journalkopior och postar till oss, se adress i remissen.