Det nya coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Hur söker du hit?

Privat psykoterapi och parsamtal
När du söker psykoterapi eller parsamtal privat kontaktar du vår reception där man tar emot ditt önskemål och för det vidare till psykoterapiteamet. Priset för ett enskilt psykoterapisamtal är 950 kr per session (45-50 minuter) och för parsamtal 1250 kr per session (60 minuter). Är du studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär betalar du en lägre taxa på 750 kr per session (45-50 minuter). Du är välkommen att boka tid hos oos om du är 15 år eller äldre. 

Koordinator tfn 0515-433 38.

Specialistpsykiatri
Rehabcenter Mösseberg har avtal med Västra Götalandsregionen för psykoterapi. Om du är inskriven i öppenvårdspsykiatrin i Skaraborg kan du välja oss för din psykoterapeutiska behandling. Priset är 100 kr per session (45-50 minuter) och högkostnadskort gäller. Om du är under 20 år är besöken kostnadsfria.

För mer information kan du vända dig till din öppenvårdsmottagning.

Hälsan & Arbetslivet
Rehabcenter Mösseberg har avtal med Hälsan & Arbetslivet. Om du är anställd inom landstinget kan din kontakt på företaghälsovården remittera dig till oss för utredning och psykoterapi.

Handledning
Vi kan erbjuda handledning för studenter under grundläggande psykoterapiutbildning (KBT och PDT), processhandledning för terapeuter samt handledning för grupper som arbetar med vård, rehabilitering och hälsa. För mer information och offert, kontakta verksamhetschef.

Lotta Lindgren, tfn. 0515-600 808
lotta.lindgren@brackediakoni.se