Coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Kostnad och sökvägar

Privat psykoterapi och parsamtal

När du söker psykoterapi eller parsamtal privat kontaktar du vår administratör som tar emot ditt önskemål och för det vidare till psykoterapiteamet. Istället för att ringa kan du välja att fylla i en egenanmälan och skicka till oss, så hör vi av oss till dig.
Enskilda sessioner är 45-50 minuter och parsamtal är 60 minuter. Du är välkommen att boka tid hos oss om du är 15 år eller äldre. 

Administratör nås på telefonnummer 0515-433 38.

Priser per session:

  • Enskilt psykoterapisamtal 950 kr
  • Är du studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär 750 kr
  • Parsamtal 1250 kr

Specialistpsykiatri

Rehabcenter Mösseberg har avtal med Västra Götalandsregionen för psykoterapi. Om du är inskriven i öppenvårdspsykiatrin i Skaraborg kan du välja oss för din psykoterapeutiska behandling. Priset är 100 kr per session och högkostnadskort gäller. Om du är under 20 år är besöken kostnadsfria.

För mer information kan du vända dig till din öppenvårdsmottagning och fråga om fritt vårdval.

Hälsan & Arbetslivet

Rehabcenter Mösseberg har avtal med Hälsan & Arbetslivet. Om du är anställd inom landstinget kan din chef eller din kontakt på företagshälsovården remittera dig till oss för utredning och psykoterapi.

Försäkringsbolag

Om du har en försäkring som täcker psykologisk behandling så fakturerar vi försäkringsbolaget. Om vi inte tidigare skrivit avtal med just ditt försäkringsbolag så upprättar vi ett sådant.