Det nya coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Under en tid framöver kommer vi inte kunna ta emot dig över 70 år i verksamheten. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Multimodal Smärtrehabilitering

Vårt team vet hur man återfinner balansen i livet så inte smärtan hindrar ett aktivt och innehållsrikt liv.

Rehabcenter Mösseberg erbjuder Multimodal Smärtrehabilitering i öppenvård. Hos oss möter du smärtläkare, psykolog, KBT-terapeut, fysioterapeut, samt arbetsterapeut med stor erfarenhet och kompetens.

Vi arbetar med Multimodal Rehabilitering som ger kunskap och träning för att hantera vardagslivet. Här får du stöd att bryta invanda mönster och verktyg att använda så inte smärtan hindrar dig. Du får hjälp att återfinna din balans mellan aktivitet och vila. Du får också tränings- och avslappningsformer som passar dig. Behandlingen sker i grupp och vid behov individuellt.

Din läkare kan skriva remiss men du kan också söka på egenremiss, läs mer under "Hur söker du hit?". Vi omfattas av Rehabiliteringsgarantin.

Din rehabilitering hos oss
Du kommer först till bedömning hos fysioterapeut, psykologoch arbetsterapeut. Om du tillsammans med teamet kommer fram till att en behandlingsperiod här är till hjälp kallas du till 8 veckors behandling 2 dagar/vecka. Du ingår i en grupp och det ingår också några individuella samtal.