Coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Psykoterapimottagning Rehabcenter Mösseberg

Behöver du någon att prata med?

Psykoterapi och samtalsstöd är en del av verksamheten inom Bräcke diakoni. Om du mår psykiskt dåligt, befinner dig i en kris eller vill göra förändringar i din livssituation kan du ta kontakt med vår psykoterapimottagning.

Du som söker till oss kan komma:

  • privat
  • på avtal från specialistpsykiatri
  • via Hälsan & Arbetslivet (företagshälsovård)
  • via ditt försäkringsbolag

På Psykoterapimottagning Rehabcenter Mösseberg erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) och psykodynamisk terapi (PDT). Vi jobbar med individuell behandling, konsultationer och parsamtal. För personalgrupper erbjuder vi handledning med KBT- eller PDT-inriktning samt hälsoinriktade föreläsningar. Vi tar emot dig som är över 15 år.