Coronaviruset COVID-19 - Viktig information till dig som besökare och rehabgäst. Många av våra rehabgäster är mer känsliga för infektioner och smittor än den breda allmänheten. Därför är det av största vikt för oss att minimera risken för smittspridning och skydda våra rehabgäster. I enlighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ber vi er att undvika onödiga besök, och aldrig göra ett besök utan att ringa oss först om du har luftvägssymtom såsom hosta, snuva eller ont i halsen. Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon se kontaktuppgifter ovan. Tack för visad hänsyn!

Skräddarsydd rehab

Med våra rehabiliteringsprogram utgår vi från dig och dina resurser. Vi kommer att ge dig allt det stöd du behöver - men vi kommer också att utmana dig. Vi vill ge dig möjligheten att våga prova saker, tänka nytt och tänja på dina gränser. Om du har viljan, har vi verktygen.

Vårt mål är att du skall få ökad livskvalitet och funktionsförmåga såväl fysiskt, psykiskt, socialt samt existentiellt. Du får under vistelsen värdefull kunskap men också tid för återhämtning och reflektion.

Hos oss får du möjlighet att vara aktiv utifrån dina förutsättningar, behov och intressen. På RehabCenter Mösseberg erbjuder vi samtal, föreläsningar, fysisk utmanande träning men också lugna aktiviteter såsom avslappning. Efter dina önskemål och behov skräddarsyr vi ditt program oavsett om du önskar rehabilitering efter t ex operation eller längre tids sjukdom. Du kan även välja att vara en del av våra fasta rehabiliteringsprogram (se information under respektive område).

Omvårdnadspersonal finns tillgänglig dygnet runt, vilket ger möjlighet till stöd på olika nivåer. Vi har tillgång till tillgänglighetsanpassade rum och olika hjälpmedel.

Hos oss kan du också få möjlighet att dela dina erfarenheter med människor som gjort en resa som liknar din.