Boendet

Eget rum i grön miljö

Norrgården är ett litet boende med åtta platser, som finns på Hisingen i Göteborg. Du bor i eget rum med tillgång till gemensamma ytor som vardagsrum och kök. På området finns tillgång till gym och varmvatten bassäng. Det finns gott om fin natur runt omkring boendet, med möjligheter till utevistelse och både långa och korta promenader. Rådjuren kommer ibland ända fram till huset.

Dina närstående är självklart alltid varmt välkomna att hälsa på!

 

Måltider
Det finns en restaurang (Spis och ro) i en närliggande byggnad (klicka här för lunchmeny). Under restaurangens öppetider du möjlighet att välja mellan att äta där eller om du hellre föredrar att äta i den egna lägenheten eller i boendets gemensamma lägenheten.

Resturangen är öppen för allmänheten mån-fre och du kan alltid äta tillsammans med dina närstående där. Kommer ni många ser vi gärna att ni om möjligt meddelar oss innan liksom om du önskar beställa mat till extra personer under helgen.

Möblering
När du bor på ett korttidsboende så ingår möbler till lägenheten och du tar bara med dig personliga tillhörigheter som är viktiga för dig eller som du behöver i vardagen.

TV-licens
Ingår i hyran