Information om boendet

Här beskriver vi hur området, huset och lägenheterna ser ut.

Eget rum i grön miljö

Norrgården är ett litet boende med åtta platser, som finns på Hisingen i Göteborg. Du bor i eget rum med tillgång till gemensamma ytor som vardagsrum och kök. På området finns tillgång till gym och varmvatten bassäng. Det finns gott om fin natur runt omkring boendet, med möjligheter till utevistelse och både långa och korta promenader. Rådjuren kommer ibland ända fram till huset.

Måltider
Det finns en restaurang (Spis och ro) i en närliggande byggnad (klicka här för lunchmeny). Under restaurangens öppetider har din närstående möjlighet att välja mellan att äta där eller om hon/han hellre föredrar att äta i den egna lägenheten eller i boendets gemensamma lägenheten.

Resturangen är öppen för allmänheten mån-fre och du kan alltid äta tillsammans med din närstående där. Kommer ni många ser vi gärna att ni om möjligt meddelar oss innan liksom om du önskar beställa mat under helgen.

Norrgården är ett korttidsboende
Vilket innebör att möbler till lägenheten ingår och man behöver bara med sig personliga tillhörigheter som är viktiga eller som man behöver i vardagen. Vanligtvis bor man hos oss från en månad upp till tre års tid.

TV-licens
Ingår