Bräcke diakoni samlar idéburna aktörer för två dagars inspiration

På onsdag går startskottet för höstens stora idéburna begivenhet, Famnas medlemskonferens i Falköping. Famna är en branschorganisation som arbetar för oss och andra idéburna aktörer utan vinstintresse inom vård och omsorg, för att våra röster ska höras i det offentliga samtalet.

Det är extra kul att konferensen denna gången sker  “hemma hos oss”, på Hotell Falköping och den anrika Kurorten Mösseberg, som båda drivs av Bräcke diakoni. Det finns många beröringspunkter mellan Famna och Bräcke diakoni, t ex är vår direktor Martin Ärnlöv även Famnas ordförande. Både han och vår marknadschef Erik Zaar kommer att hålla i intressanta seminarier under konferensdagarna.

Andra spännande programpunkter är föreläsningar med FN-svensken Anders Kompass, Lisebergs HR-chef Chatri Wihma och den prisbelönta journalisten Mats Edman. Och du får inte missa att lyssna till mötets yngsta talare, 14-åriga Albin Blomster. Han är årets Raoul Wallenberg-pristagare Ungt kurage och kommer att tala om civilkurage - att våga.

Ja, vi ser fram emot två intensiva, inspirerande och lärorika dagar!
Här kan du läsa mer om konferensen och se hela programmet.

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni