Hallå där, Ulrika

 

Namn: Ulrika van den Berg

Gör: Verksamhetschef på Bräcke daglig verksamhet Verksam och ansvarig för uppstarten av den helt nya dagliga verksamheten Leffler.

Hallå där Ulrika! Berätta mer om den nya dagliga verksamheten som öppnar inom kort.

Bräcke diakoni vill göra mer för fler och en del i det är att erbjuda ännu fler göteborgare daglig verksamhet. Idag driver vi Verksam, en daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning som behöver omfattade stöd. På vår nya dagliga verksamhet Leffler, här på vårt område på Hisingen, riktar vi oss till den som har lite mindre behov av stöd.

Vem är välkommen till verksamheten?

Våra lokaler ligger i nybyggda hyreskvarteret Leffler och här rör det sig mycket människor. Här planerar vi att ha café och butik, fokus på träning och någon form av media. För att trivas hos oss är det viktigt att inte bli störd av för mycket stimuli. Man ska också gilla att jobba självständigt. Givetvis finns alltid medarbetare på plats för att stötta när det behövs.

Vad händer just nu?

Just nu fixar vi det sista med våra nya lokaler på Bräcke Östergårds väg 1A på Hisingen i Göteborg och rekryterar personal. Och så ser vi såklart fram emot att välkomna alla nya deltagare som tillsammans med oss ska skapa vår nya dagliga verksamhet!

Läs mer vår nya dagliga verksamhet!

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni