Hoppa till sidans innehåll

Lena Hallengren inledningstalar på Livets Möjligheter

23 mars 2018

Livets möjligheter är en nationell konferens om personer med flerfunktionsnedsättning och deras anhöriga. Konferensen arrangeras den 23-24 april på Clarion Hotel, Ringvägen 98, i Stockholm. Bräcke diakoni är en av medarrangörerna och finns på plats både som utställare och presentatör bland programpunkterna. Bland annat finns chans att gå på workshop och lära sig mer om projektet och appen Rättvisat. Du kan också se pjäsen ”Skuggsyskon” som är en del av Arvsfondsprojektet Vuxensyskon.

Inledningstalaren Lena Hallengren är socialdemokratisk politiker och Barn- äldre- och jämställdhetsminister. Lena har varit ordförande i Utbildningsutskottet, vice ordförande i socialutskottet, ledamot av miljö- och jordbruksutskottet, ordförande i trafikutskottet, och suppleant i socialförsäkringsutskottet. Efter riksdagsvalet 2002 utnämndes Lena Hallengren till biträdande förskole- och ungdomsminister samt minister för vuxnas lärande i Utbildningsdepartementet. Lena var då den dittills yngsta svenska ministern.

Kom till Livets möjligheter om du vill få kunskap om hur livet kan levas när det finns många utmaningar. Här finns inspiration ftillfälle att träffa intressanta och trevliga människor. Läs mer på anhoriga.se

 

Bild till nyhetsartikeln