Hoppa till sidans innehåll

Sepsisträff i Solna den 4 december 2015

9 november 2015

EX-Center och Föreningen för de Neurosedynskadade (FfdN) bjuder in till en träff för dig som har drabbats av amputationer på grund av sepsis. Träffen genomförs under en dag, den 4 december, på Matsällskapet i Solna.

Varför? EX-Center är ett kunskaps- och rehabiliteringscenter för personer med multipla extremitetsskador. En växande andel av våra patienter kommer till oss på grund av skador från sepsisinfektioner. Flera av våra sepsispatienter har uttryckt ett behov av att få träffa andra sepsisskadade samt att få utbildning och information gällande sepsis. För att nå så många människor som möjligt bjuder vi även in dig som inte har varit patient på EX-Center.

Vad? Det finns många frågor som en person som har drabbats av en allvarlig sjukdom ställer sig. Varför just jag? Vad var det egentligen som hände i kroppen? Hur går jag vidare? Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på alla frågor som kommer upp. Dagen kommer att innehålla information om EX-Center och vår rehabilitering för personer som har drabbats av sepsis, föreläsningar av forskare, information från Sepsisfonden, gruppdiskussioner och mycket annat.

Läs mer här.

 

Bild till nyhetsartikeln