Succé för Bräcke diakonis Hemtjänst!

I dag får flera göteborgare ett efterlängtat besök. För just idag startar drar vi igång med vår hemtjänst i Göteborg. En hemtjänst som det visade sig att många hade väntat på.

När det stod klart att Göteborg skulle inför LOV, lagen om valfrihetssystem, inom hemtjänsten var det flera av de större aktörerna som snabbt bestämde sig för att inte vara med. För osäkert, sa någon. Ingen garanti att få brukare, sa en annan. Men för oss var det aldrig någon tvekan, säger områdeschef Maude Kardell Wahlbäck

– Vi vet att vi kan bidra med något unikt. Dessutom var det ett gyllene tillfälle att visa politikerna i Göteborg att det finns en mångfald av utförare med olika kompetenser. Tror man på något måste man också visa det i handling.

Nu, när det är dags att dra igång, kan vi konstatera att intresset för oss är väldigt stort. Betydligt fler än vi bedömt har redan valt att byta till oss som utförare. Kanske beror det på att vi är det enda idéburna alternativet. Kanske beror det på att vi vill erbjuda det där lilla extra. Tillsammans med Räddningsmissionen kommer vi även att utveckla olika former av mervärdesinsatser.

–  Det har varit intensiva veckor av förberedelser, men det är fantastiskt med vilket engagemang och kompetens som vår hemtjänstgrupp har förberett sig för att kunna erbjuda Göteborgs bästa hemtjänst, säger Maude Kardell Wahlbäck.

 

Systrarna Charlotte och Denice är redo att ge sig ut på sitt första arbetspass och erbjuda kunderna Göteborgs bästa hemtjänst!

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni