Tack ICA – för att ni stöttar alla barns lika värde

På ICA i Stenungssund har vi en tid fått ha insamlingsbössor på plats vid kassorna. Nu när vi tömt bössorna visar det sig att vi fått in över 2000 kronor till våra barn- och ungdomsverksamheter!

Stort tack till Robert Larsson, som låtit oss har bössorna på plats. Och tack även till alla som handlat hos Robert och passat på att skänka en slant till Bräcke diakoni och vårt arbete för alla barns lika värde.

Gisela Alftrén, som är driftområdeschef för Barn och ungdom på Bräcke diakoni, ska se till att pengarna kommer till användning.

– Vi kommer att fixa en riktigt fin sommarfest med roliga aktiviteter, glass och tårta för våra våra barn på Östergården, vårt barn- och ungdomsboende. Vi kände att vi ville göra något konkret som kommer barnen till del direkt. 

Men vårt samarbete med ICA slutar inte här. Från och med 1 juli kommer alla som besöker butiken för att panta, få möjlighet att skänka panten till oss. Så det verkar som om vi kommer få fler tillfällen att säga tack, till ICA, till Robert Larsson och till alla hans kunder.

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni