Vi tar över Mössebergs camping

Bräcke diakoni kommer att ta över driften av Mössebergs camping och stugby i Falköping. Det gick Falköpings kommun ut med på en presskonferens under måndagen.
–  Det känns jätteroligt och spännande! säger Ursula Frölin, hotelldirektör.

 I nuläget drivs Mössebergs camping och stugby av Falköpings kommun, men om allt går som planerat tar vi över driften 1 april nästa år.
–  De ringde mig från kommunen och gratulerade och sa att vi vunnit anbudet. Det känns jätteroligt och spännande! säger Ursula Frölin, hotelldirektör på kurorten Mösseberg och Hotell Falköping.

 Vad innebär det för Bräcke diakoni att vi nu även ska bedriva campingverksamhet?
– Det innebär att vi får en helt ny verksamhet och att vi kommer ha fler bäddar att erbjuda våra gäster. Vi kommer att jobba väldigt nära kommunen som vi hyr av, säger Ursula Frölin och fortsätter:
– Vi kommer även att rekrytera en ny chef och cirka fyra andra anställda. Vi är inte klara med detaljerna än men vi vet att vi kommer behöva mer personal.

Mössebergs camping och stugby drevs tidigare av en arrendator som lämnade i förtid. 2018 tog Falköping kommun över driften men 2020 beslutade kommunstyrelsen att leta efter en ny arrendator, varpå vi på Bräcke diakoni var en av flera aktörer som lämnade anbud.

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni