idékraft - Bräcke diakonis tidning

Här publicerar vi en digital version av vår tidning idékraft. Tidningen utkommer två gånger om året, vår/sommar & höst/vinter. Blir du nyfiken och vill ha tidningen hem till dig? Mejla då din adress till redaktion@brackediakoni.se så skickar vi dig ett exemplar.

I det här numret kan du bland annat läsa om hur vårt team som jobbar med mobil vård möter asylsökande på plats. Läs också om "Bräcke digital kontakt" som gör det enklare att få tag i vårdcentralen och mycket mer...

idékraft Bräcke diakoni - Sommar 2021

Read more publications on Calaméo

 

I femte numret av idékraft pratar vi rehab efter covid-19. Vi brättar mer om konduktiv pedagogik och pratar en stund med Emma som verkligen lever som hon lär. 

Idékraft Bräcke diakoni - Vinter 2020

Read more publications on Calaméo

I fjärde numret av idékraft pratar vi funktionsnedsättning. Vi hälsar bland annat på hos Vitvaruåtervinningen i Falkenberg, en del av daglig verksamhet och vår öppna förskola TilLiten med inriktning funktionsnedsättning.

idékraft Bräcke diakoni - Vinter 2019

Read more publications on Calaméo

 

I tredje numret av Idékraft fokuserar vi på äldreomsorg. Vi hälsar på vård- och omsorgsboendet Hornstull och undersköterskan Carin som efter 40 år i yrket trivs bättre än någonsin. Du kan också läsa om tre varianter på hemtjänst med guldkant och vårdkedjan demens i Alingsås.

 

Idékraft - Bräcke diakoni - Sommar 2019

Publish at Calameo

Andra numret av idékraft har tema Rehab. Här kan du bland annat läsa om cancer-rehab och vägen tillbaka från sjukskrivning. Vi spelar TV-spel i Ljungskile och träffar också Kalle på daglig verksamhet i Falkenberg. Trevlig läsning!

Idékraft Bräcke diakoni Vinter 2018

 

I vårt allra första nummer av vår tidning idékraft berättar vi hur akupunktur kan hjälpa mot kolik, varför Bräcke diakoni ska bygga bostäder och så ger vi en användbar guide till sjukvården, var ska du egentligen vända dig när du blir sjuk?

Idékraft Bräcke diakoni Sommar 2018

 

 

Nyheter

Vi är också en del av Bräcke diakoni