Info

Öppettider

Välkommen att ta kontakt med oss och boka en tid!
Besöket kostar 100 kr.
Hembesök kostar 200 kr.
Högkostnadskort för sjukvård gäller.
Ingen remiss krävs och du får en tid inom 3 dagar.


Måndagar 08:00-16.30
Tisdagar 08:00-16.30
Onsdagar 08:00-16:30
Torsdagar 08:00-16.30
Fredagar 08:00-14:00

Mailadress och telefonnummer till Rehab:

OBS! Ovanstående mailadress går endast till Rehab. För kontaktuppgifter till Vårdcentralen Centrum följ länken

Det finns även möjlighet att boka en tid för nybesök på webben via 1177 Vårdguidens E-tjänster

Besöksadress

Primärvårdsrehab Alingsås
Kungsgatan 5
44130 Alingsås

 

Välkommen till Primärvårdsrehab Alingsås

Bräcke diakoni har genom Vårdval Rehab fått uppdraget av Västra Götalandsregionen att erbjuda primärvårdsrehabilitering i Alingsås. Uppdraget innefattar arbetsterapi, fysioterapi/sjukgymnastik och hjälpmedelsförskrivning. Vi utför behandling i öppenvård för personer i alla åldrar med varierande diagnoser och problem. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen.

Med vår lilla personliga mottagning mitt i stan, vill vi skapa ett mervärde för dig som patient. Vi tror att alla människor kan växa!

”VG Primärvård - Vårdval Rehab. Den 1september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka på följande länk: www.vgregion.se/vardvalrehab

För att logga in på e-tjänsten Mina vårdkontakter där du kan sköta dina kontakter med vården via internet klickar du på följande länk1177 Vårdguidens e-tjänster.