Info

Öppettider

Måndagar-torsdagar: 08:00-16.30
Fredagar 08:00-14:00

Välkommen att ta kontakt med oss och boka en tid!

Besök kostar 100 kr.
Hembesök kostar 200 kr.
Högkostnadskort för sjukvård gäller.
Ingen remiss krävs och du får en tid inom 3 dagar.

E-postadress och telefonnummer till rehab:

OBS! Ovanstående mailadress går endast till Rehab. Kontakta Vårdcentralen Centrum.

Du kan även boka en tid för nybesök via 1177 Vårdguidens E-tjänster

Besöksadress

Kungsgatan 5
44130 Alingsås

 

Välkommen till Primärvårdsrehab Alingsås

Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar ditt behandlingsbesök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I enighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer vi göra en riskbedömning tillsammans med dig som är över 70 år hur din rehabilitering skall genomföras, då vi nu har många olika alternativ att erbjuda såsom telefon, digitalt eller hembesök. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Med vår lilla personliga mottagning mitt i stan vill vi skapa ett mervärde för dig som patient. Vi tror att alla människor kan växa!

Vi erbjuder fysioterapi/sjukgymnastik, arbetsterapi och hjälpmedelsförskrivning. Vi utför behandling i öppenvård för personer i alla åldrar med varierande diagnoser och problem och kombinerar lång och bred erfarenhet av rehabilitering med den senaste kunskapen.

”VG Primärvård - Vårdval Rehab. Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, läs mer på 1177.

För att logga in på e-tjänsten Mina vårdkontakter där du kan sköta dina kontakter med vården via internet klickar du på följande länk1177 Vårdguidens e-tjänster.