Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Behöver du rehab efter covid-19? 

Har du varit sjuk i covid-19 och känner fortsatta besvär i vardagen? Kanske har du fortfarande symptom som muskelsvaghet, trötthet, andningspåverkan, nedsatt kondition eller balanssvårigheter? Vi kan hjälpa dig att komma tillbaka till vardagen! 

Ibland kan det vara svårt att komma igång på egen hand. Vi på Bräcke rehabmottagning Alingsås kan hjälpa dig med fysisk aktivitet, stöd och råd så att du kan komma tillbaka till vardagen snabbare.  

Vi tar emot dig som varit sjuk i covid-19 och har fortsatt behov av rehabilitering efter sjukhusvistelse eller långvarig sjukdom hemma. Vi hjälper dig att komma igång och hitta tillbaka till ditt vanliga jag, självklart individuellt anpassat efter just dina behov och förmågor. 

Ring oss på telefon 0322-280 200 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma tillbaka till vardagen. Ditt första möte kommer ske med både arbetsterapeut och fysioterapeut för att på bästa sätt kartlägga dina behov.

Ingen remiss behövs. Ett besök på mottagningen kostar 100 kronor och högkostnadsskydd gäller.  

 Varmt välkommen till oss!