Info

Öppettider

Måndag-fredag kl. 07:45-16.15

Webbhotell EPiServer - TD 
Om oss i Tillgänglighetsdatabasen (länk)
 
 

Besöksadress
Mössebergsparken 34
521 37 Falköping

Vi finns i samma hus som Kurorten Mösseberg.

Priser
Ett besök hos fysioterapeut eller arbetsterapeut kostar 100 kr, Hembesök 200 kr eller frikort. Avgiftsfritt till och med 19 år och över 85 år.

Verksamhetschef
Sarah Wallinder
0515-433 10
sarah.wallinder@brackediakoni.se

Du kan göra olika ärenden hos oss via 1177 Vårdguidens e-tjänster:
Beställa tid
Av-/omboka
Skicka meddelande
Kontakta mig
Egenremiss
Fråga om min remiss
Begära intyg

Klicka på länken för att komma till 1177 Vårdguidens e-tjänster
https://e-tjanster.1177.se/mvk/login/login.xhtml

 Återbud ska lämnas senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från ett tidsbeställt besök utan att ha lämnat återbud får du betala den ordinarie avgift som gäller för besöket.

Välkommen till Primärvårdsrehab Falköping

Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar ditt behandlingsbesök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I enighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer vi göra en riskbedömning tillsammans med dig som är över 70 år hur din rehabilitering skall genomföras då vi nu har många olika alternativ att erbjuda såsom telefon, digitalt eller hembesök. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Bräcke diakoni har genom Vårdval Rehab fått uppdraget av Västra Götalandsregionen att erbjuda primärvårdsrehabilitering i Falköping. Uppdraget omfattar arbetsterapi, fysioterapi och hjälpmedelsförskrivning. Vi utför behandling i öppenvård för alla åldrar och med varierande diagnoser och problem.

Behandlingen kan genomföras individuellt och/eller i grupp. Givetvis kan även du som bor utanför Falköpings kommun söka våra tjänster.

För att underlätta för dig som patient och brukare samlar vi nu alla tjänster, arbetsterapi, fysioterapi och hjälpmedel, under ett tak.

Vi har en lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen.

Med vår kreativa och engagerade personal vill vi skapa ytterligare mervärde och ligga i framkant. Vi tror att alla människor kan växa.

 

”VG Primärvård - Vårdval Rehab. Den 1september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka på följande länk: https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/sa-fungerar-varden/att-valja-vardmottagning/vardval-rehab/

 

Besök gärna vår Facebooksida https://www.facebook.com/Primärvårdsrehab-Falköping-Bräcke-diakoni-379248172272517/