Info

Öppettider

Måndag-torsdag 08:00-16:30
Fredag 08:00-14:00

Dag innan helgdag stänger vi kl. 15:00.

OBS! För närvarande är det för våra kunder med träningskort inte möjligt att träna hos oss pga COVID-19. Era träningskort kommer förlängas med motsvarande tid.

Besök på mottagningen samt videobesök kostar 100 kr.
Hembesök kostar 200 kr.
Högkostnadskort för sjukvård gäller.
Gratis för personer under 20 år och över 85 år. Ingen remiss krävs!

Uteblivet besök/sen avbokning inom 24 h debiteras med 150 kr, varav 50 kr är faktureringsavgift.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram 

Välkommen till Primärvårdsrehab Mölndal/Lindome

Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar ditt behandlingsbesök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. För att minska risken för smittspridning ber vi anhörig/medföljare att vänta utanför mottagningen i möjligaste mån.

Bräcke diakoni bedriver primärvårdrehabilitering i Mölndal och Lindome genom Vårdval Rehab. Uppdraget innefattar fysioterapi/sjukgymnastik, arbetsterapi och hjälpmedelsförskrivning. Vi utför behandling i öppenvård för personer i alla åldrar med varierande diagnoser och problem. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen. 

Med vår kreativa och engagerade personal vill vi skapa ett mervärde för dig som patient. Vi tror att alla människor kan växa!

 

”VG Primärvård - Vårdval Rehab. Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka på följande länk: www.vgregion.se/vardvalrehab

 

 

 

För att logga in på e-tjänsten 1177 Vårdguidens e-tjänster där du kan sköta dina kontakter med vården via internet, klicka här.