Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Rehab efter covid-19

Har du varit sjuk i covid-19 och känner fortsatta besvär i vardagen? Kanske har du fortfarande symtom som muskelsvaghet, trötthet, andningspåverkan, nedsatt kondition eller balanssvårigheter? Vi kan hjälpa dig att komma tillbaka till vardagen!

Ibland kan det vara svårt att komma igång på egen hand. Vi kan hjälpa dig med fysisk aktivitet, stöd och råd så att du kan komma tillbaka till vardagen snabbare. Vi tar emot dig som har fortsatt behov av rehabilitering efter sjukhusvistelse eller helt enkelt behöver hjälp med att komma igång och hitta tillbaka till ditt vanliga jag. Självklart individuellt anpassat efter just dina behov och förmågor.

Ring på telefon 031-350 11 11 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma tillbaka till vardagen. Du kan också själv boka tid för nybesök (länk) på webben. Beroende på hur dina besvär yttrar sig kan du välja att träffa en fysioterapeut eller arbetsterapeut. Beskriv dina symptom vid bokningen så ser vi till att du hamnar rätt. 

Och du, ingen remiss behövs! Ett besök på mottagningen eller via video kostar 100 kronor och högkostnadsskydd gäller. 

Varmt välkommen till oss!

Läs mer om rehab efter covid-19 i en artikel från Bräcke diakonis tidning idékraft.