Ta hand om dig – vi har tid för dig!

Välkommen till en primärvårdsrehab med engagerad personal och gedigen kunskap - och gott om tider! Hit kan du söka oavsett ålder, diagnos eller problematik – med eller utan remiss. Vi finns i Bergshamra, Solna.

Hos oss är det lätt att få tid, ofta kan vi ta emot dig inom ett par dagar och du behöver ingen remiss!

Ring oss: 08-791 14 96

Till webbokning på 1177.se
 

Vi har tillgång till en varmvattenbassäng för skonsam och effektiv träning. Bassängen håller härliga 32 grader året om och vattenträning är en bra behandlingsmetod vid exempelvis smärta eller försämrad rörlighet. Läs mer om våra tjänster. 

Har du svårt att ta dig till oss? Vårt hemrehabteam kan hjälpa dig som inte själv kan komma till vår mottagning. Ring oss på tel 08-791 14 96 så berättar vi mer.

Boka en tid redan idag! Vi svarar helgfria vardagar kl 8.30 - 9.00. Övriga tider går det bra att lämna ett meddelande så ringer vi upp dig så snart vi kan. Du kan också själv boka nya tider och hantera redan bokade tider via e-tjänsterna på Vårdguiden 1177.se.

 

Primärvårdsrehab Sfären är en del av Bräcke diakoni. En idéburen, icke-vinstdrivande organisation som drivs av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Läs mer om Bräcke diakoni och våra nästan 50 verksamheter inom vård och omsorg.