Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar ditt behandlingsbesök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I enighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer vi under en tid framöver inte kunna ta emot dig över 70 år i våra gruppverksamheter men erbjuder fortfarande enskilda besök och hembesök. Vi har också möjlighet att ta vissa besök via telefon, ring så berättar vi mer. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Ta hand om dig – vi har tid för dig!

Välkommen till en primärvårdsrehab med engagerad personal och gedigen kunskap - och gott om tider! Hit kan du söka oavsett ålder, diagnos eller problematik – med eller utan remiss. Vi erbjuder hemrehab och nu under pågående Corona-utbrott har vi möjlighet att ta vissa besök via telefon. Ring oss så berättar vi mer!

Har du svårt att ta dig till vår mottagning? Vi kommer gärna hem till dig och kan till exempel hjälpa dig med utprovning och förskrivning av hjälpmedel, förflyttningsträning, träning före och efter operation och intyg för bostadsanpassning. Läs mer om hemrehab här eller ring oss på tel 08-791 14 96 så berättar vi mer.

På Primärvårdsrehab Sfvären kan vi hälpa dig som har problem med stelhet och smärta i leder, balanssvårigheter eller akut ryggskott. Vi erbjuder balansträning, BOA artrosskola, handrehabilitering, handortoser, lymterapi och rörelseanalys. Vi kan också ge dig kost- och träningsråd oavsett utgångsläge. Hos är det lätt att få tid, ofta kan vi ta emot dig inom ett par dagar och du behöver ingen remiss!

Hos oss finns en varmvattenbassäng för skonsam och effektiv träning. Bassängen håller härliga 32 grader året om och vattenträning är en bra behandlingsmetod och för dig med smärta eller försämrad rörlighet. Kom och värm dig! Läs mer om träning i varmvattenbassäng >>.

Ring oss: 08-791 14 96

Boka direkt på 1177.se

----

Primärvårdsrehab Sfären är en del av Bräcke diakoni. En idéburen, icke-vinstdrivande organisation där vi drivs av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Läs mer om Bräcke diakoni och våra nästan 50 verksamheter inom vård och omsorg.