Med anledning av Coronavirus ber vi alla våra besökare att avboka sitt behandlingsbesök vid symtom som snuva, hosta eller feber. Rekommendationen är även att personer över 70 år bör begränsa kontakter med andra människor så långt det går under en tid framöver. Vår rehabiliteringsverksamhet pågår i övrigt som vanligt. Vi hänvisar till vidare information från Folkhälsomyndigheten för råd kring förhindrande av smittspridning www.folkhalsomyndigheten.se.

Kiropraktik

Akut ryggskott eller i behov av träningsråd för att förhindra framtida sådana? Oavsett vilket kan vår kiropraktor hjälpa dig.

En kiropraktor kan behandla besvär och skador orsakade av störningar i leder, muskler och nervsystem, ofta handlar det om smärta och stelhet i rygg och nacke. Syftet är att återställa och upprätthålla ledernas, musklernas och nervsystemets normala funktioner. Behandlingen utförs främst med händerna. 

En kiropraktor kan hjälpa dig med

  • Rygg och nackbesvär
  • Akuta ryggskott
  • Rörelseanalys
  • Träningsråd

Ring oss på tel 08-791 14 96 så hjälper vi dig. Det går också bra att logga in på 1177.se och själv boka en tid som passar dig.