Info

Öppettider

Måndag till fredag
8.00–16.00

Webbhotell EPiServer - TD 
Om oss i TIllgänglighetsdatabasen (länk) 

 

Besöksadress
”Hälsans hus” 
Axvallagatan 3
532 37 Skara

Priser
Ett besök hos fysioterapeut eller arbetsterapeut kostar 100 :-, Hembesök kostar 200:-. Avgiftsfritt till och med 19 år och över 85 år. Frikort gäller vid alla besök.  

 

Återbud ska lämnas senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från ett tidsbeställt besök utan att ha lämnat återbud får du betala den ordinarie avgift som gäller för besöket.

Välkommen till Primärvårdsrehab Skara

Med anledning av COVID-19: Det är viktigt att du avbokar ditt behandlingsbesök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. I enighet med rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer vi göra en riskbedömning tillsammans med dig som är över 70 år hur din rehabilitering skall genomföras då vi nu har många olika alternativ att erbjuda såsom telefon, digitalt eller hembesök. I övrigt pågår vår rehabiliteringsverksamhet som vanligt.

Bräcke diakoni har genom Vårdval Rehab fått uppdraget av Västra Götalandsregionen att erbjuda primärvårdsrehabilitering i Skara. Uppdraget omfattar arbetsterapi, fysioterapi/sjukgymnastik och hjälpmedelsförskrivning. Vi utför behandling i öppenvård för alla åldrar och med varierande diagnoser och problem.

Vi har en lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen.

Med vår kreativa och engagerade personal vill vi skapa ytterligare mervärde och ligga i framkant. Vi tror att alla människor kan växa.

 

”VG Primärvård - Vårdval Rehab. Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka på följande länk: https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/sa-fungerar-varden/att-valja-vardmottagning/vardval-rehab/