Ditt besök hos oss

Boka tid

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, utan du kan själv ringa och boka tid.

Behöver du till exempel råd eller vill diskutera behandling med en arbetsterapeut eller sjukgymnast? Välkommen att ringa oss så ordnar vi med en telefontid.

Om besöket

Anmäl dig innan besöket i receptionen. Om du inte har möjlighet att ta dig till oss kan vi erbjuda hembesök. Kontakta oss för mer information.

Kostnader

Vi har vårdavtal med Västra Götaland. Ditt besök på mottagningen kostar 100 kr. Hembesök kostar 200 kr. Frikort gäller för alla besök. Avgiftsfritt till och med 19 år och över 85 år.

Avbokning

Återbud ska lämnas senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från ett tidsbeställt besök utan att ha lämnat återbud får du betala den ordinarie avgift som gäller för besöket. Nedsatt avgift för remissbesök gäller inte. För avgiftsfria besök och för besök med en lägre patientavgift än 100 kr får du betala 100 kr. Avgiften får inte räknas in i högkostnadsskydd. Frikort gäller inte som betalning för uteblivet besök. Du kan ringa på vår telefon 0511-700 140 och tala in på telefonsvararen om telefontiden ej är öppen.

Välkommen! 

Bifogade filer