Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Har du fortsatta besvär efter covid-19?

Har du varit långvarigt sjuk i covid-19 och känner fortsatta besvär i vardagen? Kanske har du fortfarande symptom som muskelsvaghet, trötthet, andningspåverkan, nedsatt kondition eller balanssvårigheter? Vi kan hjälpa dig att komma tillbaka till vardagen! 

Vi vet att det kan det vara svårt att komma igång på egen hand. Vi på Bräcke rehabmottagning Skara kan hjälpa dig med fysisk aktivitet, stöd och råd så att du kan komma tillbaka till vardagen snabbare.  

Vi tar emot dig som varit sjuk i covid-19 och har fortsatt behov av rehabilitering efter sjukhusvistelse eller långvarig sjukdom hemma. Vi hjälper dig att komma igång och hitta tillbaka till ditt vanliga jag, självklart individuellt anpassat efter just dina behov och förmågor. 

Ring oss på telefon 0511-700 140 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma tillbaka till vardagen. Beroende på hur dina besvär yttrar sig kan du välja att träffa en fysioterapeut eller arbetsterapeut. Beskriv dina symptom vid bokningen så ser vi till att du hamnar rätt.  

 Och du, ingen remiss behövs! Ett besök på mottagningen kostar 100 kronor och högkostnadsskydd gäller.  

 Varmt välkommen till oss!