RättVisat 2.0

RättVisat för mobiltelefon och surfplatta; för Android och iOS; med inloggning så att du kommer åt ditt pass från många olika enheter; med delafunktion och privat läge - version 2.0 är en riktigt bra uppgradering!

RättVisat kommer alltså i en ny version. Den kommer att vara mycket lik till sin utformning men ha flera nya funktioner. Något av det som vi arbetar på är:

  • anpassning för mobiltelefon och andra surfplattors system
  • inloggning med användarnamn och lösenord  - du kommer åt RättVisat på vilken enhet som helst
  • integritetsläge - välj vad som ska vara offentligt och vad som ska vara privat
  • dela med dig av ditt kommunikationspass till andra så att de kan läsa i förväg

När släpps den? Först sa vi oktober 2018 och sedan november men vi måste nu erkänna att det är fler säkerhetsaspekter, mer kodskrivning och längre testförfarande än vi planerat för, och som förstås måste vara klart innan vi släpper ut den på marknaden. Därför dröjer det ännu ett tag och vi beklagar detta. Men vi vill inte släppa en ganska bra produkt, vi vill släppa en jättebra produkt!

Kommer den att kosta något eller vara gratis som version 1?
Version 2.0 av RättVisat kräver drift, omsorg, kärlek, uppdatering, utveckling. Att ta betalt för något ger ett värde till produkten. Det värdeskapande och viktiga med RättVisat behöver ett pris så att vi kan fortsätta leverera till er användare, så ja, den kommer att kosta. Vårt mål är fortfarande största möjliga tillgänglighet för så många som möjligt.

Kommer jag att kunna uppdgradera min version 1 till version 2?
Nej, det går inte eftersom version 1 lagras lokalt på iPad och verison 2 är serverbaserad.

 

Samarbetsorganisationer till version 2 är Myndigheten för Delaktighet, RBU Göteborg, NKA, Autism- och Aspbergerföreningen och NSPHiG. Finansiär är Allmänna Arvsfonden.

 

 

Bifogade filer