RättVisat 2.0: FAQ

RättVisat för mobiltelefon och surfplatta; för Android och iOS; med inloggning så att du kommer åt ditt pass från många olika enheter; med delafunktion och privat läge - version 2.0 är en riktigt bra uppgradering!

RättVisat kommer alltså i en ny version. Den kommer att vara mycket lik till sin utformning men ha flera nya funktioner. Något av det som vi arbetar på är:

  • anpassning för mobiltelefon och andra surfplattors system
  • inloggning med användarnamn och lösenord  - du kommer åt RättVisat på vilken enhet som helst
  • integritetsläge - välj vad som ska vara offentligt och vad som ska vara privat
  • dela med dig av ditt kommunikationspass till andra så att de kan läsa i förväg

När släpps den? Vi vill inte släppa en ganska bra produkt, vi vill släppa en jättebra produkt! Olika saker har gjort att det dröjt med lanseringen men såhär nära har vi aldrig varit.

Kommer den att kosta något eller vara gratis som version 1?
Version 2.0 av RättVisat kräver drift, omsorg, kärlek, uppdatering, utveckling. Att ta betalt för något ger ett värde till produkten. Det värdeskapande och viktiga med RättVisat behöver ett pris så att vi kan fortsätta leverera till er användare, så ja, den kommer att kosta. Vårt mål är fortfarande största möjliga tillgänglighet för så många som möjligt. I nuläget arbetar vi med att ha tre nivåer på betalning och då också tillgång till funktioner - guld, silver, brons. 
Brons blir en gratisversion, silver har lite mer funktionalitet och med guldnivån får en tillgång till allt. Kostnad är ca 49 kr/mån för silver och 79 kr/mån för guld. Det går också att betala årsvis. Att ladda ner appen kostar fortfarande ingenting utan det är att skapa en profil som kommer att kosta. 

Kommer jag att kunna uppdgradera min version 1 till version 2?
Nej, det går inte eftersom version 1 lagras lokalt på iPad och verison 2 är serverbaserad.

 

 

Bifogade filer