Info

Öppettider

mån.– tor. 8–16.30, fre. 8–14

OBS! Ovanstående mailadress går endast till rehabmottagningen. Klicka här för att komma i kontakt med Bräcke vårdcentral Centrum.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Följ oss gärna på Facebook 

Om oss i Tillgänglighetsdatabasen

 

Felaktiga fakturor med datum från 2019, 2020 och 2021 har skickats ut från vårt faktureringsbolag Convene. Vi ber om ursäkt för detta och ber er höra av er till Convene så de kan säkerställa att fakturan krediteras. Ring 08-400 005 60.

 

Vi söker ny arbetsterapeutkollega, välkommen med din ansökan: 

Arbetsterapeut till Rehabmottagning - Stift Bräcke Diakoni - Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Välkommen till vår lilla personliga mottagning mitt i stan. Till Bräcke rehabmottagning Alingsås är du välkommen oavsett ålder och besvär, med eller utan remiss. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen. Allt för att ge dig som patient bästa möjliga vård.   

Med vår engagerade personal vill vi skapa ett mervärde för dig och vi är övertygade om att alla människor kan växa!  På vår mottagning erbjuder vi bland annat sjukgymnastik/fysioterapi, arbetsterapi, hjälpmedel och mycket mer. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med under fliken våra tjänster.