Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Ultraljudsundersökning

En ultraljudsundersökning kan ge viktig information och gör att vi kan skräddarsy din behandling så att du får bästa möjliga resultat.

Med hjälp av ultraljud kan vi undersöka muskler, senor, ligament och leder för att se om där finns någon skada. Innan vi går vidare med en eventuell ultraljudsundersökning vill vi alltid träffa dig på ett första bedömningsbesök. Om behandlaren anser det hjälpsamt för att säkerställa diagnos kommer du att erbjudas en ultraljudsundersökning. 

På Primärvårdsrehab Alingsås finns fysioterapeuter som har kompetens att injicera bedövning och kortison. Detta kan i vissa fall vara nödvändigt för att behandla din smärta. Vi hjälper dig fram till den bästa behandlingsplanen.

 Ring oss på 0322-280 200 för att boka en tid för ett bedömningsbesök.