Välkommen till Bräcke rehabmottagning Falköping

Med anledning av covid-19: Det är viktigt att du avbokar ditt besök om du uppvisar symtom som snuva, hosta eller feber. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig alternativ till besök på mottagningen såsom telefon-, digitalt- eller hembesök. För att undvika trängsel i våra lokaler ber vi anhöriga, om möjligt, undvika att följa med på besöket. Tack för visad förståelse.

Välkommen till en rehabmottagning med extra hjärta. Till oss på Bräcke rehabmottagning Falköping är du välkommen oavsett besvär och ålder, med eller utan remiss. Vi har lång och bred erfarenhet av rehabilitering som vi kopplar ihop med den senaste kunskapen så vi kan ge dig som patient bästa möjliga vård och bemötande. 

Med vår kompetenta och engagerade personal vill vi skapa ett mervärde för dig och vi är övertygade om att alla människor kan växa! På vår mottagning i vackra Mössebergsparken i Falköping erbjuder vi bland annat sjukgymnastik/fysioterapi, arbetsterapi, hjälpmedelsförskrivning och mycket mer. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med under fliken våra tjänster.